στοιχεία επικοινωνίας

+30 21 0890 0116 - tel.

tospitipougelaei - skype 

follow us

χρήσιμοι σύνδεσμοι
σχετικά με εμάς

© 2012-2019 TSPG.  All rights reserved.

webmaster@tspg.edu.gr

Ελβετική πιστοποιήση

λοιπές υπηρεσίες​

 • σίτιση   3 γεύματα (9 π.μ., 1 μ.μ., 3 μ.μ.)

 • μεταφορά   δρομολόγια 7 π.μ. - 6 μ.μ.

διαθέσιμα τμήματα

 • προβρεφικό 2 μηνών - 1.5 έτους

 • βρεφικό 1 έτους - 2.5 ετών

 • μεταβρεφικό 2 - 3.5 ετών

 • παιδικό 3 - 4.5 ετών

 • προνηπιακό 4 - 5 ετών

 • νηπιαγωγείο 5 - 6 ετών

προγράμματα

 • Α' πρόγραμμα   7:00 π.μ. - 1:00 μ.μ.

 • Β' πρόγραμμα   7:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

 • Γ' πρόγραμμα    7:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

σχολικό ημερολόγιο

 • σχολική περίοδος 1 Σεπ. -31 Ιουλ.

 • open summer camp 1 Ιουλ. - 31 Αυγ.

 • Το Σπίτι Που Γελάει Facebook
 • Το Σπίτι Που Γελάει Instagram
 • Το Σπίτι Που Γελάει Pinterest
 • Το Σπίτι Που Γελάει Tumblr
 • Το Σπίτι Που Γελάει MySpace
 • Το Σπίτι Που Γελάει YouTube channel
 • Το Σπίτι Που Γελάει Google+
 • Το Σπίτι Που Γελάει LinkedIn

ξένες γλώσσες

 • βασικές          αγγλικά, γαλλικά

 • προαιρετικές  κινέζικα, γερμανικά

συνεργάτες
technokids-logo2.jpg
logo-1.png
Holmes Place Glyfada

το σχολείο

"Το Σπίτι Που Γελάει" στεγάζεται στην "Villa Mary" σε 600 τ.μ. και μέσα σε ένα οικόπεδο 1 στρέμματος.  Κατασκευάστηκε, οργανώθηκε και στελεχώθηκε ακολουθώντας τα αυστηρότερα Ελβετικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ξεκινώντας από τη στελέχωση, σε συνεργασία με ειδήμονες στον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού και έχοντας ως γνώμονα την εμπειρία, τις σπουδές και τις δεξιότητες του κάθε υποψήφιου εργαζομένου, δημιουργήσαμε μία ομάδα που θα αγκαλιάσει το παιδί σας.

Στο χώρο μας, τηρώντας πιστά την Ελληνική νομοθεσία και ενσωματώνοντας τις επιρροές του Ελβετικού και Ευρωπαϊκού συστήματος διαπαιδαγώγησης, δημιουργήσαμε ένα "σπίτι" χρησιμοποιώντας σύγχρονα υλικά στο οποίο το παιδί σας θα νιώθει την οικειότητα του σπιτιού σας.

Οι διαδικασίες που ακολουθούμε στην υγιεινή, την ασφάλεια, την επικοινωνία με τον γονέα, την προστασία προσωπικών δεδομένων και την αγορά υλικών βασίζονται σε αυστηρά πιστοποιημένα πρότυπα.

Οι συνεργάτες μας όσον αφορά στην προμήθεια των τροφίμων, των παιχνιδιών, των καθαριστικών και των λοιπών υλικών επιλέγονται με γνώμονα την ποιότητα και την απόσταση από το χώρο μας, με σκοπό το σεβασμό προς το περιβάλλον.

 

οι παιδαγωγοί μας

"Το Σπίτι Που Γελάει" στελεχώθηκε από μία ομάδα νέων και έμπειρων ανθρώπων με αγάπη για το έργο τους και τα παιδιά.

διεύθυνση σχολείου

διεύθυνση βρεφικού τμήματος

διεύθυνση μεταβρεφικού τμήματος

διεύθυνση παιδικού τμήματος 

διεύθυνση νηπιαγωγείου

εκπαιδευτικός μεταβρεφικού τμήματος

εκπαιδευτικός βρεφικού τμήματος

εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας

εκπαιδευτικός γαλλικής γλώσσας

εκπαιδευτικός κινεζικής γλώσσας

εκπαιδευτικός κλασσικού χορού 

εκπαιδευτικός μουσικής

εκπαιδευτικός γυμναστικής

Βασιλική Κ. ΑΝΤΩΝΕΤΣΗ

Άννα Ρ. ΝΙΚΟΛΑΚΗ

Αθηνά Μ. ΠΕΤΡΑΤΟΥ

Δήμητρα Κ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ

Αγγελική Α. ΜΑΤΤΑ

Ευαγγελία  Κ. ΣΑΜΙΟΥ

Μαριλού Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ

Μαρία Γ. ΖΑΧΑΡΑΚΗ

Florence G. PANAGIOTOU

Χριστίνα Α. ΦΙΛΙΠΠΑ

Ευαγγελία Α. ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Αλέξανδρος Α. ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ

Αντώνης Κ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

το συμβούλιο μας

"Το Σπίτι Που Γελάει" περιβάλλεται από ένα συμβούλιο καταξιωμένων επαγγελματιών στο χώρο και γύρω από την εκπαίδευση με σκοπό την ευγενική προσφορά των συμβουλών τους.

εκπαίδευση

διατροφολογία

αθλητισμός

παιδιατρική

φαρμακευτική

ψυχολογία

marketing

νομικά

οικονομικά

τεχνικά

Βασιλική Κ. ΑΝΤΩΝΕΤΣΗ (M.Sc. Edu.)

Dr. Εμμανουέλα Α. ΜΑΓΡΙΠΛΗ

Αντώνης Κ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

Dr.Med. Τίνα ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ

Έλενα Γ. ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ (B.Sc. Pharm. MBA)

Ειρήνη Α. ΞΗΡΑ (M.Sc. Psychology)

Αντώνης Ι. ΤΣΕΝΤΑΣ (M.Eng.)

Νίκος Σ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ (LLM)

Αγλαΐα Σ. ΤΣΙΩΚΟΥ (ΒΒΑ)

Dr.-Ing. Νίκος Α. ΗΛΙΑΔΗΣ

 

διοίκηση και λοιπές λειτουργίες

"Το Σπίτι Που Γελάει" στελεχώνεται από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της διοίκησης και των υποστηρικτικών λειτουργιών

γενική διεύθυνση

διεύθυνση λειτουργίας

οικονομική διαχείριση

τεχνική διαχείριση

πληροφορική διαχείριση

διαχείριση σίτισης

ποιότητα και ασφάλεια

Αγλαΐα Σ. ΤΣΙΩΚΟΥ (BBA)

Δημήτρης Κ. ΛΩΡΙΔΑΣ

Άγγελος Π. ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ (M.Sc., M.Sc.)

Dr.-Ing. Νικος Α. ΗΛΙΑΔΗΣ (Dr.-Ing., Dipl.-Ing.)

Δημήτρης Β. ΜΠΟΥΝΤΟΥΒΑΣ (B.Sc.)

Στέλλα K. ΜΠΑΛΤΑ

Ηλίας Α. ΜΑΡΓΕΤΗΣ (B.Sc.)

 

το σπίτι

"Το Σπίτι Που Γελάει" στεγάζεται στην "Villa Mary" σε 600 τ.μ. και μέσα σε ένα οικόπεδο 1 στρέμματος, η οποία κατασκευάστηκε το 1985 σύμφωνα με τα Ελβετικά πρότυπα ως πολυτελής εξοχική κατοικία.  Το 2012, το οίκημα ανακατασκευάστηκε ολοσχερώς και ακολουθεί τα παρόντα πρότυπα του Νόμου  (Αριθμ. Δ22/οικ. 11828/293 δημοσιευμένος στο ΦΕΚ 1157/2017) των παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων.

εξωτερικός χώρος

Το οίκημα βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 1.000 τ.μ. με 500 τ.μ. ελεύθερο χώρο για παιχνίδι και βιωματική μάθηση.  Στον ελεύθερο χώρο έχει τοποθετηθεί στραγγιστικός χλοοτάπητας υψηλής ποιότητας .  

 

Όλα τα παιχνίδια και γενικότερα ο εξωτερικός και εσωτερικός χώρος έχουν ελεγχθεί από εξειδικευμένους τεχνικούς ώστε οι μικροί μας φίλοι να παίζουν με ασφάλεια. 

 

Τα παιχνίδια του εξωτερικού χώρου έχουν επιλεχθεί ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των παιδιών ανεξαρτήτως ηλικίας.  Χαροποιούν μικρούς και μεγάλους και είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να απλώνονται σε όλη την έκταση του προαύλιου χώρου.

 

Υπάρχει φυσική σκίαση από πλούσια πράσινη βλάστηση στον περιβάλλοντα χώρο.  Έτσι τα παιδιά παίζουν ανέμελα και προστατευμένα από τον ήλιο.

Με σκοπό την ενίσχυση της βιωματικής μάθησης έχουμε εγκαταστήσει θερμοκήπιο κατασκευασμένο στις ΗΠΑ, όπου τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν εκπαιδευτικές καλλιέργειες όλο τον χρόνο σε μέσα σε έναν ελεγχόμενο χώρο.

 

Οι τρεις είσοδοι του σχολείου παραμένουν ασφαλώς κλεισμένες συνεχώς και παρακολουθούνται από νόμιμο και προστατευμένο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV).

εσωτερικός χώρος

Οι αίθουσες του σταθμού είναι ιδιαίτερα ευρύχωρες και το περιβάλλον ευάερο και ευήλιο.  Πρωταγωνιστούν τα χρώματα, τα παιχνίδια και οι δημιουργίες των παιδιών που στολίζουν τον περιβάλλοντα χώρο.

Τα πατώματα όλου του σταθμού είναι επενδεδυμένα με ειδική αντικραδασμική μόνωση, αντι-βακτηριακή και αντιμικροβιακή επικάλυψη "χωρίς γωνίες" για καθαρισμό εις βάθος.  Το ηλεκτρολογικό σύστημα ξεκινά από το 1.5 μ. και άνω με σκοπό να μην έρχονται τα παιδιά σε επαφή με αυτό.

 

Ο χώρος θερμαίνεται με σύστημα κεντρικής θέρμανσης πετρελαίου, ψύχεται με οικολογικό κλιματισμό υψηλής απόδοσης και διαθέτει ανοίγματα αερισμού.  Στο χώρο υπερέχει ο φυσικός φωτισμός.

Στο σύγχρονο εξοπλισμό του παιδικού σταθμού συμπεριλαμβάνεται αίθουσα προβολών (projection room) με οπτικοακουστικό σύστημα.

 

οι διαδικασίες μας

"Το Σπίτι Που Γελάει" ακολουθεί αυστηρές και πιστοποιημένες διαδικασίες στον τομέα της υγιεινής, της ασφάλειας, της επικοινωνίας και των προσωπικών δεδομένων (GDPR). 

υγιεινή

Ο χώρος της κουζίνας έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο HACCP.  Το σύστημα HACCP  είναι μια συστηματική προληπτική προσέγγιση της ασφάλειας των τροφίμων από τους βιολογικούς, χημικούς και φυσικούς κινδύνους στις παραγωγικές διαδικασίες που μπορούν να προκαλέσουν την επικινδυνότητα του τελικού προϊόντος.

Όλα τα γαλακτοκομικά, είδη αρτοποιίας, όσπρια και το ψάρι, προμηθεύονται από την μεγαλύτερη αλυσίδα supermarket στην Ελλάδα, την Σκλαβενίτης Α.Ε..

Froutagora Stouraitis

Όλα τα λαχανικά και τα φρούτα μας προμηθεύονται από εξειδικευμένα μαγαζιά, όπως η φρουταγορά Στουραΐτης και Σια Ο.Ε., με εμπειρία στον τομέα τους από το 1988.

Φάρμα Χρονά, Παραδοσιακά Κρεωπολεία και Delicatessen

Το κρέας, κοτόπουλο και τα αλλαντικά μας προμηθεύονται από εξειδικευμένα μαγαζιά, όπως η η Φάρμα Χρονά, με εμπειρία στον τομέα τους από το 1971.

Ο καθαρισμός του σχολείου γίνεται με την εφαρμογή επαγγελματικού συστήματος απο την Diversey, ακολουθώντας συγκεκριμένο πρωτόκολλο και χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα προϊόντα.

Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν εσωτερικά πλυντήριο και στεγνωτήριο με σκοπό να ελαχιστοποιείται η μετακίνηση των λευκών ειδών.

Τα προϊόντα καθαρισμού του σχολείου είναι οικολογικά, χωρίς επικίνδυνες χημικές ουσίες, ειδικά επιλεγμένα για χώρους με παιδιά, σύμφωνα με τα πρότυπα Ecolabel.

ασφάλεια

Οι εξωτερικές είσοδοι στο χώρο παρακολουθούνται από νόμιμο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV).

Ο εσωτερικός χώρος διαθέτει σύστημα πυρανίχνευσης 50 σημείων καθώς επίσης οι χώροι υψηλής επικινδυνότητας διαθέτουν αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης.

Για όλα τα παιδιά στον σταθμό διατίθεται ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος.

Οι παιδαγωγοί του σχολείου έχουν εκπαίδευση και

πιστοποίηση πρώτων βοηθειών και ναυαγοσωστικής για

ενήλικες, παιδιά και βρέφη απο την

"Ευρωπαϊκή Ναυαγοσωστική Σχολή"

επικοινωνία και προσωπικά δεδομένα

Η επικοινωνία με τους γονείς γίνεται εξατομικευμένα και σε τακτά χρονικά διαστήματα.  Οι πληροφορίες καθώς και οι φωτογραφίες που αφορούν τα παιδιά ακολουθούν το πρωτόκολλο της προστασίας δεδομένων "GDPR" και μόνο κατόπιν γραπτής συναίνεσης του γονέα διατίθενται στο σχολείο, στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.